Vsebina

 

Pravilniki, sklepi in akti v podjetju

On-line priročnik Pravilniki, sklepi in akti v podjetju je praktični vodič po urejeni dokumentaciji v vašem podjetju. Obsega obvezne in priporočljive vzorce pravilnikov, sklepov in ostalih aktov in komentarje, ki vas napotujejo na pravno podlago, iz katere smo izhajali pri pripravi vzorcev. Njegova zasnova je prilagojena delu različnih oddelkov v podjetju. Vzorce bodo lahko pri svojem delu uporabljali računovodje, kadroviki, vodje finančnih oddelkov, poslovni sekretarji in direktorji podjetij. Vsebine so prilagojene za majhna in velika podjetja, s posebej označenimi posebnostmi za samostojne podjetnike.

da, želim naročiti on-line priročnik

On-line priročnik obsega več kot 200 različnih vzorcev, ki se odpirajo v Wordu in so pravno preverjeni. V kolikor vzorca, ki ga potrebujete, med vsebino ne bi našli, nas kontaktirajte (tukaj), vzorec vam bomo pripravili v najkrajšem možnem času. Za učinkovito prilagoditev vzorcev po meri vašega podjetja so vam na voljo strokovni komentarji. Prilagoditev vnaprej pripravljenega vzorca vam vzame le nekaj minut! Hitro in enostavno lahko vzorce shranite na vaš računalnik, natisnete ali pošljete po elektronski pošti.

Vzorci so usklajeni s trenutnim stanjem slovenske zakonodaje. Ob vsakih spremembah zakonodaje so vsebine brezplačno posodobljene. Naročnikom on-line priročnika vsak mesec zagotavljamo novo vsebino (vzorci, komentarji, prezentacije in pravni predpisi). O vsaki posodobitvi iz dopolnitvi on-line priročnika ste obveščeni po elektronski pošti (vzorec tukaj).

Poleg vzorcev in komentarjev so vam na voljo tudi Pravni predpisi, kjer najdete čistopise zakonov in podzakonskih aktov slovenske zakonodaje. Posebnost on-line priročnika so predstavitve, na katerih so izpostavljena bistvena dejstva, ki jih morate poznati o pripravi določene dokumentacije. Prezentacije so oblikovane v praktična študijska gradiva, ki jih lahko natisnete ali shranite v arhiv na svojem računalniku.

več informacij o on-line priročniku

Prednosti on-line priročnika Pravilniki, sklepi in akti v podjetju

  • dopolnjevanje in posodabljanje vsebin v skladu s spremembami zakonodaje
  • takojšen dostop do vzorcev in komentarjev povsod, kjer imate internetno povezavo
  • o posodobitvah in dopolnitvah on-line priročnika ste obveščeni po elektronski pošti
  • do informacij lahko dostopate preko drevesne strukture kazala
  • s pomočjo iskalnika lahko iščete vsebine po ključnih besedah
  • vedno vam je na voljo napredni filter iskanja 
  • vzorce, komentarje, prezentacije in čistopise pravnih predpisov lahko natisnete
  • ustvarite si lahko arhiv priljubljenih vsebin
  • pravnemu strokovnjaku lahko zastavite vprašanji - strokovni nasvet prejmete na vaš elektronski naslov
 

 Potrebujete pomoč?
Imate težavo z uporabo portala? Pišite nam.
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.
Input:

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih